Nieuwe winkel Live-Room Boetiek

Home » Nieuwe winkel Live-Room Boetiek

Nieuwe winkel Live-Room Boetiek

HEERHUGOWAARD – Uit handen van centrumbestuurder Hans Stroomer ontving Romey Heinen een bos bloemen. Winkelcentrum Centrumwaard werkt actief aan het versterken van het centrum. De komst van Live-Room Boetiek Heerhugowaard van Romey Heinen past precies in die aanpak.

Hoewel Romey Heinen (24) nog jong is, heeft ze al veel en succesvolle ervaring als ondernemer. Afkomstig uit Anna Paulowna startte ze haar eerste winkel in Franeker. Ze was eerder al na haar opleiding en naast een vaste baan begonnen met een webshop.

Levendige kamer

Ze doorstond met glans de Corona periode. Geleidelijk ontstond het idee voor een winkel dichterbij haar Noordhollandse huis. Ze opende in Warmenhuizen Live-Room Boys-Teens-Girls. Haar ouders verhuisden naar Heerhugowaard en zo kwam Centrumwaard in beeld. Op het Raadhuisplein kwam een pand vrij. “Het is een plezierig centrum, dat goed bereikbaar is, hier zag ik kansen”, aldus Romey.

Zo opende Live-Room Boetiek Heerhugowaard de deuren. “Live-Room betekent levendige kamer, en dat is het gevoel dat ik klanten wil geven in mijn winkels, met mode, accessoires en verzorging. Je bent mooi zoals je bent”, geeft de onderneemster aan. De winkel loopt al gelijk goed. Er komen nu zelfs klanten uit Franeker vandaan omdat ze de winkel niet willen missen.

Centrumwaard helpt nieuwe ondernemers

“We werken actief samen met pandeigenaren en gemeente om nieuwe winkels aan te trekken”, zegt Centrumwaard voorzitter Jeroen Rood, die heel blij is met de komst van de nieuwe winkel, “Live-Room Boetiek Heerhugowaard is een versterking voor ons centrum”.

Design & creatie: Worldwebdesign